Officiële website voor info, Boekingen en meer!

 

Rick Melissen geboren op 31 juli 1991 te Leiderdorp is al vanaf zijn jongere jaren bezig met muziek. Wat begon met het beluisteren van cd's van verschillende artiesten, bleek al snel dat zijn voorkeur uitging naar het Nederlandse lied.

Wat ooit begon met zingen op verjaardagen van vrienden vormde zich al snel tot het serieuzere werk. Na maanden van repeteren en kijken welke muziek echt bij hem paste waagde Rick de stap om naar de organisatie toe te stappen dat een evenement organiseerde in zijn dorp. Na het optreden op dat evenement kreeg Rick vele positieve reacties en zelfs al een aantal aanvragen voor nieuwe optredens en toen wist hij het zeker, dit wil ik doen!

Het ging dat jaar erg snel met Rick, hij werd opgepakt door het lokale radiostation UnityNL. Dit radiostation boekte de Leiderdorpse zanger voor meerdere evenementen waar hij steeds uitblinkte, dit bleef niet onopgemerkt en Rick kreeg steeds meer aanvragen voor zowel kleinere als grotere optredens binnen.

2015 was voor Rick het grote begin met een jaar vol optredens en een drukke agenda, zo verscheen elf november 2015 zijn eerste single ''Hoe jij het leven leeft''  een leuk en fris nummer dat op dit moment veel airplay krijgt bij verschillende grote radiostations zoals Sterren.nl, RadioNL & VBRO(België).


Rick Melissen: ''Muziek is het mooiste wat er is, de mensen een mooie avond geven is waar ik het voor doe!''